Asem Group Ltd. | Агенция за спортен мениджмънт и маркетинг
Лечебна изправителна гимнастика - ЛФК гимнастика. Организиране на спортни събития. Спортен мениджмънт и маркетинг. Спорт в училище.

Лечебна гимнастика HEAL FIT GYMNASTICS отново в DECATHLON Витоша на 16 СептемвриЗаповядайте на безплатна тренировка по #HEAL #FIT #GYMNASTICS - лечебна гимнастика от 12:00 до 14:00 часа. 

На 16 Септември (събота) от 12:00  до 14:00 ч. в DECATHLON Витоша на Околовръстен път. Терпевтите на АСЕМ ГРУП ще проведат демонстрация по #HEAL #FIT #GYMNASTICS, която е насочена срещу развитието на гръбначни изкривявания при подрастващи и лечение на заболявания на гръбначния стълб, от различно естество при възрастни. 

Гимнастиката включва комбинация от забавни и в същото време изключително полезни упражнения с топки и ластици. Подходяща е за деца от 5 до 17 години. 

По време на безплатната лечебна гимнастика, ще можете да се посъветвате и директно с нашите кинезитерапевти за полезни упражнения, които могат да бъдат изпълнявани в домашна обстановка, подходящ спорт за Вашето дете, който би се отразил благоприятно на гръбначния му стълб, както и за всичко по темата, което ви вълнува.

За повече информация: (+359) 898 711 123;  

Не пропускайте спортните предизвикателства и безплатните събития в #DECATHLON 

ОЧАКВАМЕ ВИ!