Asem Group Ltd. | Агенция за спортен мениджмънт и маркетинг
Лечебна изправителна гимнастика - ЛФК гимнастика. Организиране на спортни събития. Спортен мениджмънт и маркетинг. Спорт в училище.

Лечебно-изправителна гимнастика HEAL FIT GYMNASTICS в Декатлон Витоша на 15 Октомври 2016 Заповядайте на безплатна тренировка по #HEAL #FIT #GYMNASTICS - лечебно-изправителна гимнастика от 12:00 до 14:00 часа. 

На 15 Октомври (събота) от 12:00  до 14:00 ч. в DECATHLON Витоша на Околовръстния път терпевтите на АСЕМ ГРУП ще проведат демонстрации по #HEAL #FIT #GYMNASTICS, която е насочена срещу развитието на гръбначни изкривявания. 

Гимнастиката включва комбинация от забавни и в същото време изключително полезни упражнения с топки и ластици. Подходяща е за деца от 5 до 17 години. 

По време на безплатната гимнастика, ще можете да се посъветвате и директно с нашите кинезитерапевти за полезни упражнения, които могат да бъдат изпълнявани в домашна обстановка, подходящ спорт за Вашето дете, който би се отразил благоприятно на гръбначния му стълб, както и за всичко по темата, което ви вълнува.

За повече информация: (+359) 898 711 123;  

Не пропускайте спортните предизвикателства и се включете в Декатлониада 2016 в #DECATHLON