Тренировки във вашия офис


Все по-често хората, които прекарват по-голямата част от деня си седнали се оплакват от болки и дискомфорт в областта на гърба и раменете. Съсредоточени в работата си, не осъзнаваме, че прекарваме часове в една и съща поза, което във времето оказва негативно влияние върху гръбначния ни стълб. Причината е обездвижването!

Концепцията за Спорт на работното място е изключително популярна практика за емоционално разтоварване в цял свят, но освен това тя може да има и превантивен характер, що се касае физическото здраве и добрия тонус на заетите. Доказано е, че редовната физическа активност на работното място подобрява концентрацията, намалява стреса и създава положителни емоции. Освен това подобрява общата здравна култура и оказва изключително ползотворно влияние в процеса по изграждане на вътрешнофирмените отношения, създава усещане за грижа и висок корпоративен морал.

Екипът ни ви предлага провеждане на индивидуални и групови занимания по Heal Fit Gymnastics на територията на офиса. Спортувайки на работното си място пестите време, пари и най-вече, чувствате се тонизирани и във форма, в рамките на целия ден. Ние ви научим как да се отървете от досадните болки в гърба и раменете! Помагаме ви да засилите коремните и гръбни мускули, и подобрите стойката си по един лесен и безопасен начин!

Всеки участник получава индивидуално внимание и комплекс от упражнения, които терапевтът демонстрира и впоследствие следи за правилното му изпълнение. С цел развитие и надграждане на постигнатото във времето, комплексът от упражнения периодично се променя и усложнява.

* От изключително значение е правилното изпълнение и спазване на препоръките на специалиста, защото обратното би могло да доведе до негативен ефект.

За повече информация: 0898 711 123 info@asemgroup.net

6 ползи да тренираш с нас

Общност

В нашите групи взаимната толерантност и подкрепа превръща колегите в екип, с общо споделени ценности и мотивация за промяна.

Време и място

Спортувайки на работното си място пестиш време, пари и най-вече чувстваш се тонизиран и във форма, в рамките на целия ден.

Подкрепяща среда

За нас всеки е важен! Ние знаем, че промяната изисква време и търпение! Бъди търпелив/а!

Приятелска атмосфера

С добро настроение, закачки и предизвикателства превръщаме „невъзможното“ в забавно.

Контролирана среда

Нашата задача е да ти покажем и научим как да контролираш тялото и движенията си, за да постигнеш максимален резултат.

Фокус

Нашето внимание е насочено към постигането на резултати. Работата в прогресия ни дава възможност да надграждаме с всяка тренировка.