fbpx

СЛЕДВАЙТЕ НИ В СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ

Тел: + 359 898 71 11 23

HEAL FIT GYMNASTICS

важно!!!

Уважаеми клиенти,

във връзка със заповед  РД-01-677/ 25.11.2020 се налага временно да затворим всички зали, в които провеждаме групови занимания до 3 Януари 2021 г.! Считано от 28 Ноември 2020 г. всички предварително закупени карти могат да бъдат използвани за нашата Онлайн програма Heal Fit у дома!

На тези, които предстои да се включат бихме искали да обърнем внимание, че:
➡️ Тренировките ни са с продължителност между 50-60 минути, точно както и в залите;
➡️ Разнообразието от упражнения е голямо и всяка тренировка е различна;
➡️ На упражненията се демонстрира лесен и труден вариант така, че да продължите да надграждате постигнатото;
➡️ Тренировките са структурирани по следния начин: ден тренировка с ластици, тренировка с фитбол, и комбинация ластик с фитбол;

➡️ Тренировките се изпращат във всички дни от седмицата;

За да имате достъп до нашата Онлан програма, е необходимо да ни изпратите ваш Gmail свързан с профил в Google. В случай, че нямате такъв, регистрацията е безплатна и отнема минути! За да бъде тренировката ви в домашна обстановка пълноценна е необходимо да разполагате с еластична лента и фитбол топка!
‼️Видео материалите получавате като имейл, с активен линк към YouTube, който е достъпен за вас в предварително посочените от вас дни от 8:00 до 21:00 часа. Извън посочения график линковете не са активни, а видео материалите достъпни!

Тренирате където и когато ви е удобно! В случай, че желаете да промените графика си, винаги можете да го направите като ни информирате, а ние ще направим необходимото!

Най-учтиво ви молим да спазвате конфиденциалност!

Всички материали са авторски и собственост на АСЕМ ГРУП ЕООД и  под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.

Всяка форма на копиране и разпространение на изпратените Ви видео материали ще се счита за нарушение на Закона за авторското право и сродните му права, а достъпът и абонаментът ви прекратени.

Ние от своя страна се ангажираме събраните от вас лични данни да бъдат използвани само и единствено за целите, които са събрани и няма да бъдат предоставяни на трети лица. За съхранението на вашите лични данни сме приложили всички необходими защитни механизми, съгласно изискванията на Регламент (ЕС) 2016/679 и спазваме Политиката си за поверителност.

Ако желаете да стартирате или продължите абонамента си за  #Online „Heal Fit у дома“ можете да го направите като изпратите имейл на marusia.ivanova@asemgroup.net и изразите желанието си, а ние ще ви изпратим необходимата информация.

Ние екипът на Гимнастика HEAL FIT Gymnastics оставаме на ваше разположение! 🤗
🍀Бъдете здрави и се грижете за себе си!

Sorry, the comment form is closed at this time.