fbpx

СЛЕДВАЙТЕ НИ В СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ

Тел: + 359 898 71 11 23

HEAL FIT GYMNASTICS

Детска академия за спорт и здраве KIDS SPORTS ACADEMY в ANGEL STEPS

Скъпи приятели, 

Научихте ли за нашата Детска академия за спорт и здраве? Тя вече стартира и забавните и образователни занимания, които сме включили в нея, Ви приканват да се присъедините с пълна сила!

Спортната ни академия е подходяща за малчугани на възраст от 5 до 10 години. Концепцията ѝвключва елементи от различни видове спорт като футбол, волейбол, баскетбол, лека атлетика, лечебна гимнастика, катерене и дейности, развиващи обща физическа култура и координация.

Нашият метод е уникален, защото под формата на игра прилагаме методология, която симетрично изгражда и развива мускулатурата. Така детето расте здраво и с красива стойка. От друга страна, щафетните и отборни игри подобряват креативността, състезателния дух, екипното мислене и толерантността.

Освободете 45 минути от времето на детето си и го доведете при нас! Обещаваме, че няма да съжалявате. То ще се забавлява в компанията на други дечица и едновременно с това ще развива своите способности и качества. Заповядайте с предварително записване на телефон +359 898 711 123

График: Понеделник и сряда от 17:15 до 18:00 ч.

Sorry, the comment form is closed at this time.