fbpx

СЛЕДВАЙТЕ НИ В СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ

Тел: + 359 898 71 11 23

HEAL FIT GYMNASTICS

Евгени Иванов в 74 СОУ „Гоце Делчев”

Евгени Иванов възпитава в колективен дух в 74 СОУ „Гоце Делчев” 06.06.2012

Волейболистът Евгени Иванов стана учител по физическо възпитание  за втори път като част от Националната кампания „Аз обичам спорта” на Министерството на физическото възпитание и спорта. Бившият волейболен национал бе поредният спортист, който се върна във физкултурния салон. 40-те минути учебен час в столичното 74 СОУ „Гоце Делчев” не стигнаха на Пушката, който показа всички основни упражнения, захвати и удари във волейбола на учениците от 6 клас.         

„Много се радвам да съм днес във вашето училище. Кампанията „Аз обичам спорта” на Министерството на физическото възпитание и спорта е една чудесна инициатива, която дава възможност на спортисти като мен да ви показваме, колко е хубаво да се спортува. Как спорта може да ви бъде интересен и полезен, а някой от вас може и да решат да започнат активно да тренират. Сега в този час по физическо ще направим един открит урок и ще ви покажа основните неща за волейбола. Волейболът създава навици за работа в колектив. В тази игра най-важното е как ще ти помогне твоят съотборник и как ти да си му полезен”, обърна се към учениците от 74 СОУ Евгени Иванов в края на часа по физическо възпитание. 

Целите и задачите на кампанията „Аз обичам спорта” и инициативата „Часът по физическо” са да се покаже спортът като алтернатива на зависимости, дискотеки, агресия, компютърни игри и чат, да се научат децата и техните семейства да спортуват.

        В края на часа Евгени Иванов подари от името на МФВС спортни пособия на учениците от столичното школо. 

Партньори на Националната кампания „Аз обичам спорта” през тази година са М-Тел, Девин и Pepsi.

Националната кампания „Аз обичам спорта“ във Facebook: https://www.facebook.com/ilovesport2012

Sorry, the comment form is closed at this time.