fbpx

СЛЕДВАЙТЕ НИ В СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ

Тел: + 359 898 71 11 23

HEAL FIT GYMNASTICS

Дама с болки в кръста и гърба

Защото всеки е важен

Гръбначно изкривяване

Сколиоза, дискова херния

Здравейте мили приятели,

изминаха две седмици от последната ни тренировка в зала, а за някои от вас и повече! Пиша това, защото съм искрено загрижена! Днес стана ясно, че извънредното положение се удължава до 12 април, което означава, че всички зали остават затворени. Междувременно стартирах проекта Online Heal Fit, който се оказа изключително успешен, предвид ситуацията! Ето какво получавам като обратна връзка, със сигурност ще се разпознаете: „Тренировката беше перфектна.  Взехме си и топки и тренирахме пълноценно. Благодаря. Ще очакваме  и следващата тренировка с нетърпение.“(Веселин), „Привет, Мими! Бързам с обратната връзка веднага след тренировката и душа. Първо – много ми харесва, че е в конкретен времеви интервал – не можеш да я отложиш и я правиш. Ако беше със свободен достъп 24/7, със сигурност нямаше да я чакам с такова нетърпение и щях да изклинча 🙂 Другото – супер, че даваш две  версии – лесна и трудна. Като ми е много тежко, правя няколко от лесните и после пак трудните. Звукът е доста по-добре от миналия път.“ (Вержи), „Привет, Благодаря за тренировката вчера! Подсещането за дишане, контрашпиц, рамене и т.н. е чудесно 😉“ (Теди), „Много добре беше първата тренировка! Даже, като правиш забележки, се чувства все едно съм в залата. 🙂 (Милен), „Здравей Мими, Направих тренировката. Супер е! Благодаря!“ (Ина) и така нататък.

Разбира се имах и технически затруднения, като качество на звука, и не пристигащи имейли, но ВСИЧКИ разбраха, че съм на линия пред компютър и телефон и не кротвам докато не си получите тренировката и не спирам достъпа до видео материалите, докато не получа потвърждение, че сте тренирали и всичко е ок! За мен е изключително важно да продължите да правите Heal Fit гимнастика, първо, защото аз самата съм била в подобна ситуация, на болка и усещане за безпомощност, второ, поела съм ангажимент към вас, към всеки от Вас, и държа да спазя моята част от уговорката, но мога да го постигна само с вашето съдействие, а именно желанието ви да продължите да се грижите за себе си, да тренирате у дома, въпреки стреса на който всички сме подложени, въпреки мързела, въпреки всички оправдания, които си намираме, когато сме объркани!

И така, обръщам се към тези, които вече тренират Online и „рискуваха“ в това предизвикателство въпреки колебанията си „Дали ще са добри тренировките? Дали ще са разнообразни? Дали ще ми напомнят за нещата, които винаги забравям по време на тренировка в зала? Като не ме виждат, има ли смисъл да го правя! Ние сме двама-трима от семейство, как ще тренираме, ще ни стига ли времето, от картите ще ни броят – две/три тренировки?“ Вярвам, че получихте отговорите, но все пак ще поясня! Намерението ми е Online тренировките да бъдат разнообразни, така както винаги е било. Във видеата давам пояснения за какво да внимавате и към какво да се стремите. Постоянно напомням, както и в залите, за позицията на краката и техниката на дишане. Независимо, че не ви виждам/е благодарение на дългогодишния си опит знам къде са най-често срещаните грешки, и специално обръщам внимание на правилната техника на изпълнение на упражненията. За хората, които са от едно семейство, които са имали персонални карти, сега при изпратено видео не отчитам две/три тренировки от карта или закупен пакет, а само минус едно/а тренировка.

Каква е вашата полза ако продължите да тренирате Online Heal Fit? Първо, продължавате да се грижите за себе си, правейки упражнения, които вече знаете, че ви помагат, и се чувствате далеч по-добре. Второ, разполагате с видео материали в голям диапазон от време и можете да стартирате тренировката си когато ви е удобно. Можете да изгледате дадено упражнение и след това да го направите, ако то е ново за вас, връщайки записа назад. Има и още, но вие вече знаете какви са ползите! И не на последно място, имате спокойствието, че винаги можете да се свържете с мен и аз  ще откликна!

И така, обръщам се към тези, които още не са се включили…. Мина време, тревожа се, че може болките ви да са започнали да се връщат! Не се оставяйте, не се връщайте назад, не позволявайте постигнатото с толкова много труд да отиде на вятъра, знаете, че съм „до вас“ и можем ЗАЕДНО да се справим!

Ваша Мими!

Sorry, the comment form is closed at this time.