fbpx

СЛЕДВАЙТЕ НИ В СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ

Тел: + 359 898 71 11 23

HEAL FIT GYMNASTICS

Индивидуален комплекс от упражнения по метода на гимнастика HEAL FIT GYMNASTICS

Уважаеми клиенти и приятели,

за да Ви бъдем още по-полезни, бихме искали да Ви предложим НОВАТА си платена услуга, която е на стойността на една месечна карта и е съобразена изцяло със спецификата на Вашето тяло.

ИНДИВИДУАЛНИЯТ КОМПЛЕКС ОТ УПРАЖНЕНИЯ по метода на лечебната гимнастика HEAL FIT GYMNASTICS цели да помогне на ВАС! Той е ВАШИЯТ персонален треньор, без значение от времето или мястото. Можете да тренирате вкъщи, на вилата, на плажа или в офиса, ВИЕ избирате кога и къде. 

Ще получите списък със стъпки за следване, полезни съвети, детайлно описание на упражненията и визуални материали за да Ви бъде още по-лесно! 

За да подберем най-подходящите за Вас упражнения ще Ви изпратим нашия специално разработен за целта въпросник. НО това далеч не е всичко! Ние оставаме на Ваше разположение за допълнителни въпроси и обратна връзка във всеки един момент!

За да Ви спестим време и пари ние ще се погрижим да получите и всички необходими спортни пособия, които ще направят тренировката Ви още по-забавна и ефективна! 

*Необходимото оборудване (постелка, топка и ластик) се заплаща допълнително, в случай, че желаете ние да ви го осигурим и доставим на предварително уговорено място.

За допълнителна информация и получаване на въпросника можете да се свържете с нас на тел. 0898 711 123 или ни пишете на: marusia.ivanova@asemgroup.net 

 

Sorry, the comment form is closed at this time.