fbpx

СЛЕДВАЙТЕ НИ В СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ

Тел: + 359 898 71 11 23

HEAL FIT GYMNASTICS

Гимнастика HEAL FIT GYMNASTICS за поредна година на най-мащабното спортно събитие ЖИВЕЙ АКТИВНО

Кампанията ЖИВЕЙ АКТИВНО се превърна в най-очакваното спортно събитие, а екипът на HEAL FIT GYMNASTICS за поредна година е активен участник.

Очакваме Ви на спортната площадка ЖИВЕЙ АКТИВНО от 11:00 до 14:00 часа 

 

 ЕНЕРГИЯТА НА ЖИВЕЙ АКТИВНО! ЩЕ ЗАВЛАДЕЕ СОФИЯ

 На 18 юни е първото от серията летни събития на открито от програмата на ЖИВЕЙ АКТИВНО! 2017

Активната година е в разгара си, а най-мащабното събитие от инициативата „Живей Активно! предстои. Много изненади, нови спортни предизвикателства и най-доброто от българската музика очакват феновете на ЖИВЕЙ АКТИВНО! на 18 юни в София. Тази година под мотото „Зареди се с енергия“ Нестле България, Министерството на младежта и спорта и Столична община, заедно с много любими български звезди ще предложат на софиянци още повече споделени активни моменти, заредени с много енергия и динамика. ЖИВЕЙ АКТИВНО!се фикусира върху два от най-големите проблеми на съвременното общество – приемът на небалансирано дневно меню и заседналият начин на живот. Философията на инициативата е свързана с промотиране на балансираното хранен, което ни снабдява с енергия и с мотивиране на активния начин на живот, чрез който да споделяме тази енергия с околните.  

Повече информация за събитието и активностите могат да бъдат намерени на Facebook страницата на ЖИВЕЙ АКТИВНО! и на: http://www.jiveiaktivno.bg/.

Sorry, the comment form is closed at this time.