fbpx

СЛЕДВАЙТЕ НИ В СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ

Тел: + 359 898 71 11 23

HEAL FIT GYMNASTICS

Мама, татко и аз – отборни игри за купата на Декатлон

Неслучайно на Националния стадион в столицата ни стои мисълта на Шилер „Човекът е напълно човек само, когато играе”. Екипите на ASEM GROUP и Декатлон напълно подкрепяме Шилер в тези негови размисли, затова тази събота 27.09.2014 г. ще ви предложим да се включите в отборни щафетни игри за купата на Декатлон в Декатлон Витоша.  

Психологът д-р Лари Коен споделя в книгата си „Децата, родителите, играта” следните мисли за това защо родителите трябва да се присъединят към играта на децата си:

„Ето защо трябва да се присъединим към децата там, където са те, в техния свят. Те никога няма да ни кажат: “Днес имах тежък ден; може ли да поговорим?” Те казват: “Може ли да поиграем?” Ако приемем поканата, те изиграват това, което им се е случило по най-добрия възможен им начин. Друг път не казват нищо, защото имат нужда ние да поемем инициативата. Към края на играта може да сме успели да възвърнем увереността им и вътрешното им чувство, че са обичани.”

Когато семейството играе в отбор „Мама, татко и аз”, това сплотява и заздравява взаимоотношенията. Подготвили сме страхотни щафетни игри за цялото семейство в Декатлон Витоша тази събота, 27.09. от 11:00 ч.! Каним ви да се регистрирате като отбор от минимум 2-ма души до максимум 4-ма души, като задължително трябва да участва един родител и едно дете (възраст 5-13 години). Изпратете ни името на отбора, брой и възраст на участниците на имейл bgkarta@decathlon.com.Очаква ви състезание с елементи от футбол, баскетбол и гимнастика, а в края на състезанието един отбор ще грабне и купата на Декатлон! Ще има и награди за участниците.

Програмата е, както следва:

  • 11:00 ч. – Регистрация
  • 11:30 ч. – Старт на игрите
  • 12:30 ч. – Финал на игрите
  • 12:40 ч. – Награждаване

ОЧАКВАМЕ ВИ!

Sorry, the comment form is closed at this time.