fbpx

СЛЕДВАЙТЕ НИ В СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ

Тел: + 359 898 71 11 23

HEAL FIT GYMNASTICS

НОВО!!! Online Heal Fit Gymnastics

Мили приятели,

дойде моментът, в който обявяваме началото на най-новия си проект „Online Heal Fit Gymnastics“, който се роди в следствие от създалата се ситуация и необходимостта от спазването на дистанция помежду си. Вярваме, че този период ще отмине и отново ще се поздравим и прегърнем в залите, където под зоркото око и контрол на Мими, Вики, Марина, Маша, Кети и Петя ще продължим да се грижим за стойката и тялото си.

Вярваме, че тези от вас, които са имали възможност да посещават нашите групови или индивидуални занимания са се научили да работят (тренират) в правилна позиция на тялото си (корекция), имайки предвид спецификата на проблема си, и са усвоили правилната техника на дишане, което е от съществено значение за постигането на трайни резултати! За всички наши нови приятели, които имат намерение да се присъединят към нас сега, бихме искали да обърнем внимание на следните детайли:

  • Следвайте техниката на дишане/издишане от видео материалите.
  • Ако дадено упражнение ви затруднява, правете по-лесната му версия.
  • Ако дадено упражнение ви създава дискомфорт се свържете с нас по имейл или телефон.
  • В случай, че сте обездвижени от дълъг период от време, имате усещане за скованост и изпитвате дискомфорт ви предлагаме да се запознаете с възможността за изготвяне на „Индивидуална програма“.

В стремежа си да продължим да се грижим за вас и надграждаме постигнатото, ще ви изпращаме 2-3 пъти седмично (зависи от вашето желание) имейл покана, с активен линк към YouTube, който да проследите и който ще бъде достъпен за вас в дните Понеделник, Сряда и Петък, в определен часови диапазон:

от 8:00 до 10:00 часа, от 11:00 до 14:00 часа и от 17:00 до 21:00 часа, така, че всеки от вас да има  възможност да се погрижи за себе си! Извън тези дни и часове линковете няма да бъдат активни, а видео материалите достъпни!

Най-учтиво ви молим да спазвате конфиденциалност!

Всички материали са авторски и собственост на АСЕМ ГРУП ЕООД и  под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.

Всяка форма на копиране и разпространение на изпратените Ви видео материали ще се счита за нарушение на Закона за авторското право и сродните му права, а достъпът и абонаментът ви прекратени.

Ние от своя страна се ангажираме събраните от вас лични данни да бъдат използвани само и единствено за целите, които са събрани и няма да бъдат предоставяни на трети лица. За съхранението на вашите лични данни сме приложили всички необходими защитни механизми, съгласно изискванията на Регламент (ЕС) 2016/679 и спазваме Политиката си за поверителност.

Цени:

Месечен пакет от 8 видео материала (Понеделник и Сряда): 50,00 лв.

Понеделник – тренировка с еластична лента

Сряда – тренировка с фитбол топка

Месечен пакет от 12 видео материала (Понеделник, Сряда и Петък): 70,00 лв.

Понеделник – тренировка с еластична лента

Сряда – тренировка с фитбол топка

Петък – тренировка с еластична лента и фитбол топка

Индивидуална програма  1 фаза (1-4 седмица): 61,00 лв.

Индивидуална програма 2 фаза (5-8 седмица): 85,00 лв.

Индивидуална програма 3 фаза (9-12 седмица): 85,00 лв.

!!! Важно: За всички клиенти с активни карти към 13 Март 2020 г. видео материалите ще бъдат изпращани безплатно, след предварително заявено желание на имейл marusia.ivanova@asemgroup.net , до изчерпване на предварително платените тренировки!

На клиентите с активни карти към 13 Март 2020 г. и заявили „Online Heal Fit Gymnastics, няма да бъдат удължавани служебно, предварително платените занимания, след подновяване на работа в залите за групови занимания.

На клиентите с активни карти към 13 Март 2020 г. и НЕ заявили „Online Heal Fit Gymnastics, предварително закупените карти ще бъдат служебно удължени, след подновяване на работа в залите за групови занимания.

Ако желаете да стартирате абонамент  „Online Heal Fit Gymnastics“или поръчате Индивидуална програма можете да го направите дистанционно като изпратите имейл  на marusia.ivanova@asemgroup.net и изразите желанието си.

Ние екипът на Гимнастика HEAL FIT GYMNASTICS оставаме на ваше разположение!

Бъдете здрави и се грижете за себе си!

Sorry, the comment form is closed at this time.