fbpx

СЛЕДВАЙТЕ НИ В СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ

Тел: + 359 898 71 11 23

HEAL FIT GYMNASTICS

Турнир – Малките лъвчета

Четвъртокласници от училища, носещи името на Апостола на свободата участваха в състезанието „Малките лъвчета”, организирано от Национална спортна академия „Васил Левски” и Столична община.
Третото поред издание на турнира отбеляза 139-тата годишнина от гибелта на Васил Левски и се проведе на 20 февруари 2012 г. в Многофункционалната спортна зала на НСА. Състезанието откриха проф. Даниела Дашева, зам.-ректор по международно сътрудничество на НСА и Ирена Димитрова, директор на Дирекция „Превенция, интеграция, спорт и туризъм” в Столична община.

Отборите на 59 ОУ, 156 ОУ, 8 СОУ, 175 ОУ и 50 ОУ премериха сили в разнообразни подвижни игри и викторина с въпроси за спорта, живота и делото на Апостола. Бурни емоции, сръчност, ловкост и бързина владееха залата през цялото състезание. За доброто настроение допринесоха и чаровните мажоретки от 175 училище.

Кулминацията на настроението дойде с включването на волейболните национали Евгени Иванов и Светозар Иванов, които поиграха волейбол с лъвчетата и похвалиха уменията им.
И макар че всички участници с основание се чувстваха победители, съдийската комисия все пак излъчи отбор първенец. Първо място зае 8 СОУ, следвано от 175 ОУ, 50 ОУ,156 ОУ и 59 ОУ. Всички лъвчетата получиха лакомства и сувенири осигурени от НСА, ПФК „Левски” и Бутилираща компания – Горна баня ООД.

Sorry, the comment form is closed at this time.