fbpx

СЛЕДВАЙТЕ НИ В СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ

Тел: + 359 898 71 11 23

HEAL FIT GYMNASTICS

Щафетните игри за цялото семейство продължават в Декатлон Подуяне

„Тони и тати”, „Надежда”, „Марти”, „Малчугани” – това не са имена на детски градини, клубове по игри или занимални, а имената на някои от отборите, които вече участваха в щафетните игри за Купата на Декатлон – „Мама, татко и аз”. По време на игрите, организирани от Декатлон и АСЕМ груп, малчугани и техните родители обединиха сили в състезание с други отбори и си спретнаха невероятно преживяване. Не само, че участниците надхвърлиха очакванията ни, но и бяха невероятно креативни в измислянето на имена на техните отбори! 

Игрите за купата на Декатлон продължават и през предстоящия уикенд – на 4.10., събота, в Декатлон Подуяне на бул. Владимир Вазов 31. Игрите се провеждат на състезателен принцип в 3 кръга, като участниците задължително са родители с техните деца, обединени в отбори от 2-ма до 4-ма човека. Основните елементи на игрите са насочени към постигане на резултати за време, съчетани с добри координационни и комуникационни умения между участниците в отборите. „Родителите и техните деца се сплотяват изключително много по време на подобни състезания, защото отборният дух на подкрепа помежду им е ключов за постигане на добри резултати в игрите”, разказват Евгени и Маруся Иванови от АСЕМ груп. 

Регистрацията за събитието вече е отворена и продължава до 10:00 ч. в събота, 4.10.2014. Всеки желаещ отбор трябва да се регистрира с минимум 2-ма души до максимум 4-ма души, като задължително трябва да участва един родител и едно дете (възраст 5-13 години). Изпращайте името на отбора, брой и възраст на участниците на имейл bgkarta@decathlon.com. Предстои състезание с елементи от футбол, баскетбол и гимнастика, а в края на състезанието един отбор ще грабне и купата на Декатлон. Ще има и награди за участниците. Програмата е следната:

  • 11:00 ч. – Регистрация в Декатлон Подуяне
  • 11:30 ч. – Старт на игрите
  • 12:30 ч. – Финал на игрите
  • 12:40 ч. – Награждаване

 

 

Sorry, the comment form is closed at this time.