Heal Fit Gymnastics във вашия офис – За корпоративни клиенти

Все по-често хората, които прекарват по-голямата част от деня си седнали се оплакват от болки и дискомфорт в областта на гърба и раменете. 

Съсредоточени в работата си, не осъзнаваме, че прекарваме часове в една и съща поза, което във времето оказва негативно влияние върху гръбначния ни стълб. Причината е обездвижването!

Концепцията за Спорт на работното място е изключително популярна практика за емоционално разтоварване в цял свят, но освен това тя може да има и превантивен характер, що се касае физическото здраве и добрия тонус на заетите. Доказано е, че редовната физическа активност на работното място подобрява концентрацията, намалява стреса и създава положителни емоции. Освен това подобрява общата здравна култура и оказва изключително ползотворно влияние в процеса по изграждане на вътрешнофирмените отношения, създава усещане за грижа и висок корпоративен морал.

Екипът ни ви предлага провеждане на индивидуални и групови занимания по Heal Fit Gymnastics на територията на офиса.Спортувайки на работното си място пестите време, пари и най-вече ще се чувствате тонизирани и във форма, в рамките на целия ден.

Ние ще ви научим как да се грижите и изграждате коремните си и гръбни мускули.

Ще ви напътстваме и подкрепяме по пътя на здравословната грижа за себе си, и най-вече ще се отървете от досадните болки в кръста и раменете.

Всеки участник получава индивидуално внимание и комплекс от упражнения, които терапевтът демонстрира и впоследствие следи за правилното му изпълнение.

С цел развитие и надграждане на постигнатото във времето, комплексът от упражнения периодично се променя и усложнява.

* От изключително значение е правилното изпълнение и спазване на препоръките на специалиста, защото обратното би могло да доведе до негативен ефект.

За повече информация:

0898 711 123  info@asemgroup.net

снимки: интернет; Created by Freepik