Практиката показва, че над 80% от хората в зряла възраст страдат от болки и скованост в областта на шията, раменете и гръбначния стълб, а тези, които се лекуват адекватно са изключително малко.

Заболяванията на опорно-двигателния апарат зачестяват, а възрастовата граница за съжаление прогресивно пада.

Неправилната стойка се превръща в норма сред подрастващите, резултат от съвременния начин на живот, а гръбначните изкривявания в епидемия.

Какво ни очаква в бъдеще, в което несигурността е единствената константа, това да си „крив“ е нормално, а младото поколение е по-болно от хората на средна възраст?  

Работодатели споделят, че все по често болките в ставите и гръбначния стълб се превръщат в повод за регулярни отсъствия на служителите, 

поради изпадане в ситуация на временна нетрудоспособност, водещи до загуби от различно естество за работодателя и бизнеса като цяло. 

В отговор на тези тревожна тенденция ние, екипът на АСЕМ ГРУП ЕООД Ви предлагаме да се погрижим за Вашето здраве, и мускулен тонус, използвайки метода HEAL FIT GYMNASTICS.

Посредством регулярни тренировки в нашите зали или Вашите офиси, ние можем да Ви помогнем да спрете болката и излезете от порочния кръг на хапчета, инжекции и болкоуспокояващи. Чрез нашия метод на „лечение чрез движение“ ние ще Ви помогнем да се радвате на добра физическа форма и живот изпълнен с радост и нови преживявания!

Науката Кинезитерапия, е създадена да #ЛЕКУВА. Наименованието произлиза от гръцки „kinesis” – движение и „терапия” – лечение, или лечение чрез движение.

Когато човек има желание и воля за промяна, тялото отговаря!