Какво е Гимнастика Heal Fit Gymnastics?

HEAL FIT GYMNASTICS е укрепваща/лечебна гимнастика, един от основните методи в кинезитерапията, базиран на лечение чрез движение, насочен към повлияване на неправилна стойка, гръбначни изкривявания, болки в гърба и шията от различно естество.

За каква възрастова група е подходяща Гимнастика Heal Fit Gymnastics?

Гимнастиката е подходяща както за деца от 7 годишна възраст, така и за възрастни.

Какво е необходимо да направя за да се включа в групова тренировка?

Свържете се с нас на тел. 00359 898 71 11 23 или ни пишете на имейл info@asemgroup.net и запазете своето място. Моля, имайте предвид, че работим само с предварително записване

Какво е ми е необходимо за групова тренировка?

За залата ви е необходима кърпа, която да поставите под себе си, от хигиенни съображения, спортен екип и добро настроение. (Не са необходими маратонки, защото тренираме по чорапи!)

Какво ми е необходимо за да тренирам в домашна обстановка? (За Индивидуална и Онлайн програма)

Необходими са: фитбол топка (съобразена с височината и теглото), еластични ленти (поне два броя с различна степен на съпротивление), ластици за колене (поне два броя с различна степен на съпротивление) постелка (двупластова) и гирички от 1 кг.

Каква е продължителността на тренировката?

Групова тренировка - 60 мин.

Индивидуална тренировка – 60 мин.

Какво представлява Онлайн програмата Heal Fit Gymnastics у дома?

Онлайн HEAL FIT GYMNASTICS дава възможност да се грижите за себе си в комфорта на дома ви или там, където е удобно за вас. Тренировките са 2 варианта на продължителност, между 50-60 минути и кратка програма „Порция здраве“ в 30 мин.

*Програмата е със средна към интензивна натовареност.

Какво представлява Индивидуална програма по метода на Heal Fit Gymnastics?

Индивидуалната програма по метода на гимнастика HEAL FIT GYMNASTICS цели да помогне на ВАС! Тя е ВАШИЯТ персонален треньор, без ограничения във времето или мястото!

Подходяща е за начинаещи и лица със специфични нужди и проблеми. Програмата е разделена на фази (по седмици), с различна степен на натовареност и има прогресивен характер.