fbpx

СЛЕДВАЙТЕ НИ В СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ

Тел: + 359 898 71 11 23

HEAL FIT GYMNASTICS

HEAL FIT GYMNASTICS и Съюза на пивоварите на Спортен празник по повод Деня на българския спорт 17 май в Западен парк

Голям спортен празник с участието на спортисти, деца, ученици и всички желаещи да се включат в спортната надпревара организира Министерството на младежта и спорта по повод 17 май – Ден на българския спорт. 

Събитието ще бъде открито от министъра на младежта и спорта Красен Кралев в 10,00 часа на 17 май (неделя) на специално изградена сцена на централната алея в Западния парк.

Ще бъдат организирани турнири по футбол, волейбол, баскетбол, бадминтон, както и лекоатлетически крос. Победителите ще бъдат отличени от ММС с купи и медали.

Екипът на популярния волейболист Евгени Иванов ще проведе демонстрация на Превантивна и лечебно изправителна гимнастика (HEAL FIT GYMNASTICS), с цел превенция и преодоляване на гръбначните изкривявания и тяхното развитие при подрастващите, а Съюзът на пивоварите (СПБ) ще отличи най- активните участници с поощрителни награди, в рамките на кампанията им за превенция употребата на алкохол от лица под 18 години „Спортът е по-добрият начин децата да пораснат“.

В специална шатра ММС и Национален младежки форум ще представят младежките политики на България. Ще се раздават материали и ще се промотира борбата с тютюнопушенето.

Ето как баби, майки и деца участваха активно в демонстрациите по Превантивна и лечебно изправителна гимнастика!

      

Следете за следващите събития в месец Май, с участието на екипа ни!

ДО НОВИ СРЕЩИ!

 

Sorry, the comment form is closed at this time.