fbpx

СЛЕДВАЙТЕ НИ В СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ

Тел: + 359 898 71 11 23

HEAL FIT GYMNASTICS

Online heal fit gymnastics- новини

Мили приятели,

изминаха месеци, в който комуникацията ни е и онлайн, поради създалото се извънредно положение, но ние екипът на Гимнастика HEAL FIT Gymnastics вярваме, че се грижите за себе си и продължавате да поддържате форма с нашите тренировки! 🤝Благодарим на ВСИЧКИ, които се включиха в нашата онлайн програма и ни споделиха мнението си, което ни показа, че макар и от разстояние това, което правим е изключително и работи изцяло във ваша полза, каквото е и нашето намерение!
На тези, които предстои да се включат бихме искали да обърнем внимание, че:
➡️ тренировките ни са с продължителност между 50-60 минути, точно както и в залите;
➡️ разнообразието от упражнения е голямо и всяка тренировка е различна;
➡️ на упражненията се демонстрира лесен и труден вариант така, че да продължите да надграждате постигнатото;
➡️ тренировките са структурирани по следния начин: ден тренировка с ластици, следваща тренировка с фитбол, и трета комбинация ластик с фитбол;
‼️Видео материалите се изпращат от понеделник до неделя, като са на ваше разположение от 8:00 до 21:00 часа. Вие сами определяте кога желаете да получавате своите тренировки спрямо ежедневието си. Разбира се, в случай, че желаете да промените графика си, винаги можете да го направите като ни информирате, а ние ще направим необходимото!
Ако желаете да стартирате абонамент „#Online Heal Fit Gymnastics“ можете да го направите като изпратите имейл на marusia.ivanova@asemgroup.net и изразите желанието си.
Ние екипът на Гимнастика HEAL FIT Gymnastics оставаме на ваше разположение! 🤗
🍀Бъдете здрави и се грижете за себе си!

Sorry, the comment form is closed at this time.