HEAL FIT GYMNASTICS групови занимания в зала

Заниманията се водят от квалифицирани специалисти, използваме съпротивителната сила на фитбол топки и ластици, а разнообразието от упражнения повишава ефективността на програмата ни, в която фокусът е правилно изпълнение и максимална полезност!

Прочетете повече

HEAL FIT GYMNASTICS индивидуална тренировка

Индивидуалните занимания пестят време и са изцяло съобразени с Вашето тяло и нужди. Нашият терапевт изготвя персонален комплекс от упражнения, осигурява всичко необходими материали за изпълнението му и се грижи за Вашия максимален комфорт и отличен тонус.

Прочетете повече

HEAL FIT GYMNASTICS персонална програма

Индивидуалната програма по метода на гимнастика HEAL FIT GYMNASTICS цели да помогне на ВАС! Тя е ВАШИЯТ персонален треньор, без значение от времето или мястото! Можете да тренирате вкъщи, на вилата, на плажа или в офиса, ВИЕ избирате кога и къде.

Прочетете повече

HEAL FIT GYMNASTICS във вашия офис

Концепцията за спорт на работното място е изключително популярна практика за разтоварване на стреса в цял свят, освен това има превантивен характер, що се касае физическото здраве и мускулен тонус на заетите. Доказано е, че редовната физическа активност на работното място подобрява концентрацията, намалява стреса и създава положителни емоции.

Прочетете повече

ONLINE ПРОГРАМА HEAL FIT GYMNASTICS

Online HEAL FIT GYMNASTICS дава възможност да се грижите за себе си в комфорта на дома ви или там, където е удобно за вас.

Прочетете повече

HEAL FIT GYMNASTICS демострация и участие в спортни събития

Гимнастика HEAL FIT GYMNASTICS съчетава полезното с приятното. Нашият екип е подготвен с много полезни съвети и информация. Бъдете активни, бъдете отворени за нови предизвикателства и изненади. Всяко постижение започва с решението да опиташ!

Свържете се с нас

Спортни тиймбилдинги

Ние организираме и провеждаме Team building със спортна насоченост. Какви са ползите и защо точно спортът е най-добрия инструмент на съвременния HR? Създаването на общи спомени и изживени положителни емоции подпомага процеса по създаване на общност от съмишленици. Приемане, съхраняване и популяризиране на корпоративните ценности са важни сами по себе си, но трудни за постигане. Посредством приятната емоция вие може да постигнете заветната цел, а именно „НИЕ“ формата.

Прочетете повече

Корпоративни спортни събития

Какви са ползите и защо точно спортът е най-добрия инструмент на съвременния HR? Създаването на общи спомени и изживени положителни емоции подпомага процеса по създаване на общност от съмишленици. Приемане, съхраняване и популяризиране на корпоративните ценности са важни сами по себе си, но трудни за постигане. Посредством приятната емоция вие може да постигнете заветната цел, а именно „НИЕ“ формата.

Прочетете повече

Спортни турнири и събития

Малки и големи, играят заедно в: Семейните щафетни игри „Мама, татко и Аз“, Детска спортна академия, Купата на DECATHLON, Декатлониада, Детска Игриада, Спортен празник за цялото семейство НЕ ОБРЪЩАЙ ГРЪБ. Това е само малка част от заглавията на нашите спортни мероприятия.

Прочетете повече

Спортни събития за деца

Нашият фокус в изготвянето на концепция за събитие с деца е да покажем, че е прекрасно да спортуваме активно, докато се забавляваме ЗАЕДНО! В игрите включваме тренировъчни елементи от различни видове спорт, които изграждат симетрично детската мускулатура, което е от изключително значение за подрастващите.

Прочетете повече